måndag 1 september 2008

Jag har en bok ute köp den bla bla bla bla. Denna blogg kommer nu ägnas helt åt byggande av pedalbord. Ur ett varannan-veckas-perspektiv. Här är förresten adressen till min gästblogg på Bokcirklar: http://www.bokcirklar.se/gastblogg/

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lysande lappkast. Fullkomligt genialt faktiskt. Det där med relationer är ju ändå ett ämne som snabbt blir uttömt och trist. Pedalbord on the other hand,,,
Men bloggen borde heta "Jag tror vi måste prata om pedalbord faktisk".

Anonym sa...

Hahahaha! Sådärja!
Pedalbord är för livet.

//N

Anonym sa...

De vidare:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=823413

Anonym sa...

Bra "pedalbord"(Jag tror vi..)! Speciellt när man är i samma situation i livet. Om din bok blir en "snackis" i mina kretsar, så är det nog mer för att den ger tröst och humor i sin frankhet, än för att ni är kändisar. Tack ska du ha! Jag tar mig friheten att rec:a den på min blogg.

Anonym sa...

Skit i recensionerna nu. De där tyckande fånarna kan ju få uppfattningen att de är betydelsefulla.
Mer pedalbord helt enkelt!

//N

Drömma-Lotta sa...

Fin gästblogg Jon!!

/Lo

Anonym sa...

Mycket snack, men lite fuzz skulle min mormor kanske ha sagt! Här lockas det med pedaler, men det behövs mer av sådant för att stilla en stompbox-junkies begär.
Kommer osökt att tänka på en affisch som följde med magasinet Guitar Player nån gång under tidigt 80-tal och som man kunde pilla loss med lite tålamod. Den hängde i mitt pojkrum under hela min tonårstid. Det var en en plansch med dåtidens hjältars plektrum. T ex vill jag minnas att Yngwie hade ett fender, medium, Billy Gibbons spelade med en 10-centare, och Joe Pass ett litet pluttigt ett. Där fanns också ett rött sharkfin representerat. Sådana använde jag själv när jag var 14. Helt ofattbart! Sladdrigt med märkliga taggar. Vad tänkte jag!

/ML

Anonym sa...

Kan du förresten rekommendera tc electronics delayet?
/ML