onsdag 23 januari 2008

Tänk om livet var mer som oi-punk?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet var Oi kom från? Ian Dury - snott från West Ham´s läktare i East End, Cockney Rejects, Steve Jones, Punksvängen, huliganer, skinheads. Oi.

Anonym sa...

http://www.garry-bushell.co.uk/oi/index.asp

Oi Oi.

>Läs och utveckla dina tankar, intresserad att höra.

Anonym sa...

"Läs och utveckla dina tankar".

Men TACK, anonym (2, eller båda, inte fan vet jag), för din insikt i människan, världen och allt runtomkring, och att du tog dig tid att komma ner till oss andra och förklara att vi ska läsa och utvecklas. Anonym, jag tror att du är ett geni minsann.

Ursäkta men jag hatar mig själv. Det måste man göra när man fortfarande är full klockan halv nio en torsdagmorgon. Och "anonym" gör det inte bättre, direkt.

Anonym, fuck you. Gå hem och läs en bok eller nåt. Nörd.

mvh Cheerleadern. Läser endast pom-pom-nytt.

Anonym sa...

Veckans pausfågel lyssnar för övrigt just nu på Twoheaded dog med Roky. Detta är mycket vackert.

Ville bara säga det.

Anonym sa...

Och tänk om det ändå fanns pom-pom-nytt. Skulle lätt läsa den.

Anonym sa...

Fascinerande hur ordval kan vända upp och ner på en värld, och uppvigla till hån och lågsinne. Ordens makt! Retorik och ordval borde vara 180 poäng av en Statsvetares utbildning.

Provar samma meddelande igen, använder andra ord den här gången. Framförallt oändligt många fler ord, än den kommentar som rymde så lite och ändå så otroligt mycket:

"Jon. Spännande tanke att kunna koppla in Oi som ett mål i vardagslunken på Södermalm. Här är lite läsning från Cockney Rejects manager om hans tankar om Oi, som jag tror är helt din bag, om du inte har sett det redan. Skulle vara otroligt kul att höra mer om vad du menar med din önskan, att livet skulle var mer som Oi-punk. Berätta, snälla!"

Den anonyme

Anonym sa...

"Tänk om livet var mer som oi-punk?"

Ett genialiskt konstaterande på få ord, som öppnar och lämnar så många frågor. Man kan närma sig den med föreställning om katastrof, glädje, aggression, upphetsning, ilska, rofylld uppfyllelse. Ja, tänk om.

Urspårning i det lilla och det stora, eller tanken som får allt i rätt riktning igen? Flykt eller hemkomst? Önskvärt, eller oundvikligt? Nirvana eller purgatorium? Tänk om.
Ja fan. Tänk om livet var mer som oi-punk!!

Den anonyme